Koiralle puettiin seepranaamari: Kissa meni tolaltaan!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Lemmikkikoiran muuttunut ulkonäkö oli saanut kissan karvat nousemaan pystyyn. Lemmikinomistajat olivat asetelleet koiran päähän huvittavan seepranaamarin. Kuten arvella saattaa, kissa ei tunnistanut koiraa perheenjäsenekseen.

Omistajat ovat julkaisseet netissä videon kissansa kauhistuneesta reaktiosta. Videon perusteella myös koira oli hämillään, sillä se ei tiennyt, miksi kissa sähisi sille. Koira alkoi haukkua kissalle, jotta se tietäisi kuka naamarin takana oli.

Kissa oli selvästi hermostunut ja se alkoi pitää matalaa ääntä, jotta omituinen otus tajuaisi pysyä siitä kaukana. Lemmikinomistajien jekku oli onnistunut, sillä kissa oli selvästi hämillään. Todennäköisesti naamarin poistamisen jälkeen koira ja kissa olivat jälkeen ylimmät ystävykset.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat