Amber Rose ja Blac Chyna realitysarjaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kaksi uhkeaa kohukaunotarta ovat saamassa oman televisiosarjansa. Malleina työskentelevät ystävykset Amber Rose ja Blac Chyna ovat saaneet tarjouksen yhteisestä realitysarjasta. Rose ja Chyna ovat tunnettuja kaunottaria Hollywoodin julkkispiireissä.

Monet faneista ovat pitkään toivoneet, että he voisivat seurata kohahduttavien mallien elämää muutenkin kuin sosiaalisen median kautta. Fanien toive on toteutumassa, sillä kaksikko on saamassa MTV-tuotantoyhtiön kameraryhmän peräänsä.

TMZ-viihdesivuston mukaan realitysarjassa seurataan julkkiskaunottarien arkea. Blac Chyna ja Amber Rose ovat molemmat pienten lasten äitejä, jotka tasapainottelevat koti- ja työelämän välillä. Tämän kaksikon tuntien luvassa on todennäköisesti myös paljon paljasta pintaa, juhlimista ja draamaa.

My Date ?

Kuva, jonka Amber Rose (@amberrose) julkaisi

#MISSMEWITHTHATFUCKSHIT? dats wife #milf

Kuva, jonka www.Lashedbar.co (@blacchyna) julkaisi