Kanye Westille omat hymiöt – kehtaisitko käyttää näitä?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sosiaalisesta mediasta ja pikaviestimistä tuttuja emoji-hymiöitä löytyy jo joka lähtöön. Ei ole montaakaan ilmettä tai mielenlaatua joita ei voisi ilmaista sanojen sijaan värikkäiden pikkukuvien avulla. Nyt keskustelua voi piristää myös maailman ehkä tämän hetken tunnetuimman räppärin kasvoilla.

Yemoji on emoji-sovellus, joka lisää älylaitteen hymiövalikoimaan liudan Kanye Westin kasvokuvia. Räppärin ikimuistoiset ilmeet ja erikoiset tyylivalinnat, kuten koko kasvot peittävät maskit, ovat edustettuna sovelluksessa.

Kovin montaa hymynaamaa sovelluksesta ei tosin luultavammin löydy, sillä Kanye West tunnetusti välttelee julkisuudessa hymyilemistä. Yemoji on toistaiseksi saatavilla vain iOS-käyttöjärjestelmällä varustetuille älylaitteille.