Kanyen kosinnan salakuvannut joutuu maksamaan puoli miljoonaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashian ja Kanye West ovat usein median valokeilassa, mutta siitä huolimatta suuren osan yksityiselämästään he haluavat pitää vielä visusti itsellään. Yksi tällaisista yksityisestä asioista on tilanne, jossa Kanye kosi Kimiä urheilukentällä. Kosinta kuitenkin salakuvattiin ja vuodettiin YouTube-sivustolle ilman pariskunnan lupaa.

Kim ja Kanye ovat taistelleet oikeudessa vuodesta 2013 asti Chad Hurley -nimisen miehen kanssa. Hurley onnistui salakuvaamaan Kanyen kosinnan San Franciscossa AT&T Park -kentällä, minkä jälkeen salassapitosopimuksen allekirjoittanut Hurley rikkoi sopimusta ja julkaisi videon omalla YouTube-kanavallaan.

Tähtipari on hakenut oikeutta ja yrittänyt saada miestä maksamaan virheestään. Hurley on onnistunut välttelemään maksamista kaksi vuotta, mutta joutuu nyt oikeuden määräämänä maksamaan 440.000 dollaria julkaisemansa videon vuoksi. TMZ-sivuston mukaan miehen tulee suorittaa lähes puolen miljoonan korvausten maksaminen muutaman päivän kuluessa Kimille ja Kanyelle.