Kuorma-auto kaatui – 10 000 tipua maantielle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rekkaonnettomuuksiin liittyy monesti mittavia vahinkoja joko ihmisille tai ison auton kuljettamalle lastille. Tällä kertaa tuhannet pienet tiput valuivat kuorma-autosta pitkin moottoritietä, kun kuorma-auto kaatui ja sen lasti valui maantielle.

Kuorma-autolla oli kyydissään yli 10.000 tipua, joita se oli kuljettamassa Kiinassa Binzhoun kaupungissa sijaitsevalle lintufarmille. Kuorma-auto oli törmännyt sivuttain maantien reunassa olevaan suojapuomiin, minkä seurauksena se oli kaatunut.

Kuski ei ollut vahingoittunut kolarissa, mutta ei kyennyt yksin pitelemään tipulaumaa paikoillaan ennen poliisin saapumista. Lähistöllä asuvat kyläläiset olivat rientäneet apuun ja alkaneet keräämään tipuja laatikoihin ja sankoihin.

Osa anasti tipuja salaa myös itselleen, ja varastettujen tipujen arvoksi arvioitiinkin noin 6.800 euroa. Kuolleiden tipujen määrä ei ole Telegraph-lehden mukaan tiedossa.