Solarium-äiti sekoili rannalla – kaatuili ja paljasti rintansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen rusketushullu perheenäiti Patricia Krentcil ilmoitti taannoin käyttävänsä 39.000 euroa kauneusleikkauksiin näyttääkseen Pamela Andersonilta, mutta sen sijaan hän alkoi muistuttaa jotain aivan muuta. Sittemmin hän nousi otsikoihin kännisekoilujensa merkeissä.

Howard Sternin 60-vuotisjuhlissa sekava perheenäiti kaatuili ja paljasti jalkovälinsä. Nyt, vuosi myöhemmin, hänet kuvattiin viikonloppuna sekoilemassa rannalla. Lopulta kaatuilu johti siihen, että hänen bikiniensä yläosa lähti kokonaan paikoiltaan.

Solarium-äiti Patricia Krentcil kokeili siipiään musiikin parissa It’s Tank Mom -kappaleellaan, jossa hän laulaa bilettämisestä ja vieroitushoidosta. Lisäksi hän tylytti Teen Mom Farrah Abrahamia homokliseitä, vähäpukeisuutta ja huonoa makua pursuilevalla videollaan. Krentcil kirjautui vuonna 2013 vieroitushoitoon alkoholiongelmien vuoksi.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash