Pierce Brosnan kieltäytyi Batmanin roolista: ”Nyt kaduttaa”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijä Pierce Brosnan kertoi Jimmy Kimmel Live -keskusteluohjelmassa, että hänelle tarjottiin vuonna 1989 Batmanin roolia ohjaaja Tim Burtonin toimesta. Mies paljasti, että hän kieltäytyi roolista, koska suhtautui supersankarielokuvan menestymiseen ennakkoluuloisesti.

Brosnan myönsi, ettei hän uskonut elokuvan menestyvän. Skeptisyys kostautui, sillä elokuva keräsi jättimäärän katsojia. Michael Keatonin tähdittämä Batman-elokuva osoittautui jo ensimmäisellä julkaisuviikollaan hitiksi. Daily Mail -lehden mukaan näyttelijää on jälkeenpäin kaduttanut roolista kieltäytyminen.

Olisi mielenkiintoista tietää, kuinka hyvin Batman-elokuvat olisivat menestyneet, jos supersankarin maskin takana olisikin ollut Keatonin sijaan Brosnan.