Pierce Brosnan kieltäytyi Batmanin roolista: ”Nyt kaduttaa”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijä Pierce Brosnan kertoi Jimmy Kimmel Live -keskusteluohjelmassa, että hänelle tarjottiin vuonna 1989 Batmanin roolia ohjaaja Tim Burtonin toimesta. Mies paljasti, että hän kieltäytyi roolista, koska suhtautui supersankarielokuvan menestymiseen ennakkoluuloisesti.

Brosnan myönsi, ettei hän uskonut elokuvan menestyvän. Skeptisyys kostautui, sillä elokuva keräsi jättimäärän katsojia. Michael Keatonin tähdittämä Batman-elokuva osoittautui jo ensimmäisellä julkaisuviikollaan hitiksi. Daily Mail -lehden mukaan näyttelijää on jälkeenpäin kaduttanut roolista kieltäytyminen.

Olisi mielenkiintoista tietää, kuinka hyvin Batman-elokuvat olisivat menestyneet, jos supersankarin maskin takana olisikin ollut Keatonin sijaan Brosnan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat