Vankilateemainen ravintola ihmetyttää – asiakkaat kaltereiden taakse

Viihdeuutiset · Annika Kela

Jilin kaupungissa Kiinassa on avattu ravintola, joka mukailee teemallaan vankilaa. Pöydän varanneet asiakkaat istuvat vankityrmässä ja ruoka tarjoillaan heille pienen luukun kautta. Jotta vankilakokemus olisi mahdollisimman aito, joutuvat asiakkaat nauttimaan ateriansa lukkojen takana.

Splash
Splash

Ravintolan ovessa lukeva teksti: ”Freedom”, muistuttaa asiakkaita siitä, että he luopuvat vapaudestaan asutessaan ravintolaan sisälle. Ravintolan nimi on kaikessa yksinkertaisuudessaan: Vankilateemainen Kebab-ravintola. Ravintoloitsija päätti muuttaa ravintolansa teemaravintolaksi asiakaspalautteen takia. Monet asiakkaista olivat pitäneet ravintolan sisustusta tylsänä.

Enää asiakkaat eivät pääse moittimaan ravintolaa mielikuvituksettomasta sisustuksesta. Työntekijöiden mukaan erikoinen teema on vedonnut asiakkaisiin ja yllättävän moni on hakeutunut syömään telkien taakse.