Koirien luksusruoasta tuli hitti Ruotsissa – lemmikeille vain parasta

Lifestyle Lux · Stara.fi

Ihmisten yleinen kiinnostus hyvään ruokaan, kulinarismi, herkuttelu ovat olleet kovassa nousussa jo parin vuosikymmenen ajan. Nyt asialle on saatu luonnollinen jatkumo, kun tämä megatrendi on laajennettu Ruotsissa koskemaan myös lemmikkejä. Tukholmassa nimittäin koirien luksusruoasta on tullut uusi hitti.

Kerroimme jo aiemmin kuinka koirien erilaisen asusteet ovat saaneet varsinkin Yhdysvalloissa valtavan suosion. Nyt Tukholman Stureplanilla on saanut niin ikään suuren suosion maailman ensimmäinen ruokarekka, joka myy kalliita laaturuokia vain koirille.

Yrittäjä Magnus Rosengrenin lanseeraama Wonderboo-niminen ruokarekka kauppaa terveellisiä ja ilmeisesti myös hyvänmakuisia herkkujaan kokeintaan 48 tuntia niiden valmistamisen jälkeen. Ruoat on tehty pääosin ruotsalaisesta lihasta ja niihin on lisätty esimerkiksi vitamiineja ja kalsiumia. Annokset maksavat 2,5 eurosta noin viiteen euroon kappaleelta. Tulevaisuudessa Wonderboo tulee toimimaan myös kivijalkaliikkeenä.