Cristiano Ronaldo osti oman vahanukkensa – hinta 27.000 euroa!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Jalkapallotähti Cristiano Ronaldo on tuhlannut omaisuuden omaan vahanukkeensa. Kodin kunniapaikalle aseteltava Cristiano-vahanukke on ammattilaisen tekemä ja mies on valvonut työtä, jotta lopputulos olisi mahdollisimman tarkka.

Daily Mail -lehden mukaan Cristiano on maksanut vahanukestaan 27.500 euroa. Jalkapalloilija päätti hankkia kotiinsa vahanuken sen jälkeen, kun hän näki Cristiano Ronaldo -vahanuken espanjalaisessa vahamuseossa.

Cristianon oman vahanuken valmistaa brittitaiteilija Michael Wade, joka valmisti myös vahamuseossa olevan nuken. Waden mukaan urakka oli helppo toteuttaa, sillä hänellä oli vielä tallella Cristiano Ronaldo-muotti, jota hän käytti museoteoksessaan.

Jää nähtäväksi aikooko Ronaldo hankkia kotonaan olevalle vahanukelle oman parturin, sillä museossa sijaitsevalla vahanukella on Cristianon palkkaama hiusstylisti. Ehkäpä tulevaisuudessa myös Cristianon poika saa oman näköisvahanukkensa.

Cortando o cabelo ajajjajaajja

Kuva, jonka Cristiano Ronaldo (@cristiano) julkaisi

Like Dad like Son???

Kuva, jonka Cristiano Ronaldo (@cristiano) julkaisi