Kanye West aikoo pyrkiä Yhdysvaltojen presidentiksi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Räppäri Kanye West on tehnyt paljastuksen tulevaisuuttaan koskevista suunnitelmista. Mies nimittäin paljasti MTV Video Music Awards -gaalan kiitospuheessa, että hän aikoo asettua ehdolle presidentinvaaleissa vuonna 2020.

Daily Mail -lehden mukaan Kanye paljasti polttaneensa kannabista ennen kiitospuheensa pitämistä. West sai puheellaan yleisön riemastumaan. Räppäri piti tapansa mukaisesti mahtipontisen puheen.

Jää nähtäväksi aikooko Kanye todella toteuttaa kunnianhimoiset suunnitelmansa. Westin vaimo Kim Kardashian kuunteli yleisössä miehensä puhetta ja hän osoitti Kanyelle tukensa. Vaikuttaisi siltä, että West luottaa vaikutusvaltaansa ja uskoo, että hänellä voisi olla hyvät mahdollisuudet menestyä vaaleissa.