Uutuuslaite: Voit ohjata kodin laitteita koputtamalla!

Digi Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Stara.fi

Laitteiden internet on ollut parin viime vuoden ajan yksi teknologian kuumimmista trendeistä, ja jo nykyisin lähes kaikkia kodin laitteita kahvinkeittimestä ilmastointiin voidaan ohjata vaikkapa matkapuhelimesta tai ölykellosta käsin. Nyt alalle on lanseerattu jälleen uusi tuote Knocki.

Knocki on kaikessa yksinkertaisuudessaan nerokas keksintö, sillä nimensä mukaisesti se ottaa ihmisiltä vastaan käskyjä koputuksilla. Yksi Knocki tunnistaa jopa kymmenen erilaista koputusta, jotka se muuntaa käskyiksi kodin eri laitteille.

Koputusten vastaanottamiseen riittää, että laite on kiinnitetty samalle pinnalle, jota koputetaan. Näin ollen esimerkiksi valot voi sammuttaa, kahvinkeittimen käynnistää niin yöpöytää kuin seinääkin koputtamalla. Erilaisia toimintoja voi kehittää lähes rajattomasti. Lisäksi laitetta voi ohjata etänä myös älypuhelimella. Yhden laitteen hinta on alustavan arvion mukaan noin 50 euroa.

Knocki
Knocki