Vankilapako nolosti pieleen – mies löytyi ruokatynnyristä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Brasilialaisvankilassa tuomiotaan suorittava Willian Alves oli päättänyt paeta vankilasta. Keittiössä työskennellyt vanki oli päivänsä päätteeksi piiloutunut roska-astiaan. Mies toivoi, että hänet heitettäisiin roskien mukana pois vankilasta.

Suunnitelma ei mennyt putkeen, sillä vartijat löysivät miehen roskien seasta. Daily Mail -lehden mukaan roska-astia oli ollut huomattavasti painavampi muihin verrattuna ja se oli herättänyt viranomaisten epäilykset.

Alvesin pako oli tyssännyt alkutekijöihinsä ja nyt mies on erityistarkkailussa pakenemisen varalta. Viranomaisten mukaan Willian ei ole ensimmäinen vanki, joka on yrittänyt paeta Vitoria da Conquistassa sijaitsevasta vankilasta. Poliisien mielestä Alvesin pakosuunnitelma oli kuitenkin kehnoimmasta päästä.