Hellyttävä kaksikko: Pikkutyttö ja dobermanni bestiksiä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Seattlessa asuvan neljävuotiaan Sienan paras ystävä on uljas dobermanni Buddha. Pikkutyttö ja koira ovat erottamaton kaksikko ja he tekevät kaiken yhdessä. Sienan perhe hankki dobermannin Sienan ollessa kaksivuotias.

Vanhempien mukaan koiran ja tytön välillä on ollut alusta alkaen ainutlaatuinen yhteys. Daily Mail -lehden mukaan Buddha osaa lukea Sienaa kuin avointa kirjaa ja se tottelee pientä tyttöä moitteettomasti.

Pieni tyttö on monta kertaa todennut, että Buddhaa parempaa ystävää ei voi olla olemassa. Perheenäiti on alkanut ylläpitää Sienan ja Buddhan ystävyydelle omistettua Instagram-tiliä Cutie and the Beast.

Kaksikon Instagram-tiliä seuraa tällä hetkellä yli 120.000 ihmistä. Yhdysvaltain dobermanniyhdistys valitsi Buddhan viime vuonna vuoden kunniamaskotikseen, sillä yhdistyksen mukaan Buddha on hyvä esimerkki siitä, kuinka uskollisia ja luotettavia perhekoiria dobermannit ovat.

Buddha on things.

Kuva, jonka Siena and Buddha (@cutieandthebeast) julkaisi

#selfiesunday

Kuva, jonka Siena and Buddha (@cutieandthebeast) julkaisi

Better than a little brother. ???

Kuva, jonka Siena and Buddha (@cutieandthebeast) julkaisi

All eyez on me.

Kuva, jonka Siena and Buddha (@cutieandthebeast) julkaisi