Sami Hedberg valittiin Helsingin posiviivisimmaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helsinkiläisen Havis Amandan Nuorkauppakamarin yhteistyössä Positiivareiden kanssa järjestämässä Positiivisin helsinkiläinen -kilpailussa ykkössijalle nousi äänivyöryllä stand up -koomikko Sami Hedberg.

Voittajaa luonnehdittiin äänestyksessä esimerkiksi hymyn huulille tuovaksi mieheksi, joka ei pelkää laittaa itseään likoon. Hedbergin innostus terveellisiin elämäntapoihin ja liikuntaan oli myös vaikuttanut monen äänestäjän valintaan.

– Useissa perusteluissa korostettiin, että hauskoilla jutuillaan ja hurmaavalla olemuksellaan Hedberg onnistuu piristämään päivää, projektipäällikkö Etti Seppä kertoi.

– Äänestäjät olivat myös selvästi vaikuttuneita hänen monipuolisuudestaan ja taidostaan osata nauraa tarvittaessa myös itselleen. Pilke silmäkulmassa ja positiivinen elämänasenne varmastikin toivat Hedbergille ykkössijan.

Positiivisimmaksi helsinkiläiseksi valittu Sami Hedberg osallistuu myös valtakunnalliseen Vuoden Positiivisin Suomalainen -kilpailuun, jonka voittaja julkistetaan vuosittaisen Positiivisuusviikon juhlaseminaarissa.