Sankari pelasti tulipalosta perheen – ja grillikyljyksen!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Perheenisä on toiminut sankarillisesti huomattuaan tulipalon asuinrakennuksessa Fresnossa, Kaliforniassa. Mies nimittäin syöksyi asuntoonsa pelastaakseen lapsensa ja sen jälkeen hän pelasti naapurissa olevan perheen.

Mies auttoi perheen ulos rakennuksesta kantamalla heidät sylissään ulos. Sen jälkeen mies juoksi grillin ääreen, sillä hän halusi pelastaa grillikyljyksen, jota hän oli valmistamassa tulipalon syttyessä. KMPH News -kanavan haastattelussa Robert esitteli grillikyljystä ja kertoi, että hän pelasti ihmiset tulipalosta kesken grillauksen ja sitten hän jatkoi grillaamista.

Wrightin ansiosta hänen perheensä ja hänen kyljyksensä selvisivät tulipalosta. Uutiskanavan julkaiseman videon tiedoissa kerrottiin, että naapurissa asuva nainen ja hänen lapsensa toimitettiin sairaalan, koska he olivat hengittäneet savua. Robertin ansiosta kukaan ei menettänyt henkeään asuinrakennuksen tulipalossa.