Valitusviesti väärään numeroon – odottamattoman upea seuraus

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viestin lähettäminen väärään numeroon voi monessa tapauksessa päättyä nolosti varsinkin silloin, kun lähetetty asia on ollut arkaluontoista ja tuntematon henkilö päättänyt vielä vastata viestiin. Eräs henkilö päätyi saamaan kuitenkin yllättävää tukea ja hyviä neuvoja lähettäessään väärään numeroon vihaisen viestin.

Viesteistä ei käy ilmi, onko tekstiviestin lähettänyt henkilö mies vai nainen, mutta henkilön asenne on kuitenkin kohdallaan. Ensimmäisenä hän lähettää tuntemattomalle henkilölle viesti, jossa kertoo D:llä kutsutun henkilön yrittävän kieltää Tamiya-nimisen tytön huoneen siniseksi maalaamista sen vuoksi, että Tamiya on tyttö.

Viestin lähettäjä on todella päättäväinen huoneen maalaamisesta ja saa viestin vastaanottaneelta henkilöltä hyväksyvän mielipiteen asiaan. Kaksi toisilleen vierasta ihmistä alkavat vielä keskustelemaan sinisen värin sävystä ja päätyvät yhdessä kauniiseen turkoosin sävyyn, jolla lähettäjä aikoo maalata tytön huoneen.

A sensitive thug with some valid questions