Räppärin näyttävä exä sai leffaroolin – suoraan sänkykohtaukseen!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Chris Brown erosi taannoin mallikaunotar Karrueche Tranista. Näyttävä nainen ryhtyi pian eron jälkeen seurustelemaan miesmallin kanssa, mistä Brown raivostui julkisesti. Sittemmin kohu suhteen ympärillä on kuitenkin jo laantunut ja Karrueche on jäänyt julkisuuteen.

Nyt Karrueche Tran on laajentanut toimenkuvaansa uusille urille. Hänet on nimittäin kiinnitettu ensimmäiseen elokuvarooliin Dinner with the Stankershets -komediaelokuvassa. Nyt julkaistujen ensimmäisten maistiaisten perusteella elokuvan naispääosaa esittävä Tran joutui heti ensitöikseen tekemään elokuvaan sänkykohtauksen. Elokuvassa nähdään myös Chantel Jeffries.

Karrueche Tran kertoi taannoin, että Chrisin ja Rihannan seurustelu teki kaikesta hankalaa. Hän kertoi Just Keke -ohjelmassa, että etenkin Rihannan fanit piinaavat häntä yhä alituisesti. Tran tuki Chris Brownia tuomioista ja vieroitushoidoista huolimatta. Karrueche Tran ja Chris Brown seurustelivat ensimmäisen kerran jo vuosina 2010 – 2012.

Splash
Splash
Splash
Splash