Riemastuttava tempaus! Roska-astiat muuttuivat Kätyreiksi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kätyrit-elokuvasta tunnetut hahmot ovat vallanneet Sussexin Peacehavenin ja Newhavenin roska-astioiden muodossa. Asukkaat huomasivat, että viikonlopun jälkeen roska-astiat olivat muuttuneet ihastuttaviksi animaatiohahmoiksi.

Sussex Express -lehden mukaan asukkaat eivät tienneet tempauksesta etukäteen ja se tuli heille täytenä yllätyksenä. Kätyri-roska-astiat ovat saaneet riemastuttavan vastaanoton. Aiemmin roska-asiat sulautuivat ympäristöön ja olivat huomaamattomia, mutta nyt niitä ei voi olla huomaamatta.

Kätyri-roska-astiat ovat asukkaiden mielestä hauska tapa kannustaa ihmisiä viemään roskansa roskiin. Etenkin lapset ovat olleet innostuneita tempauksesta. Roska-astioiden ilmeen muuttumisen jälkeen asukkaat ovat kierrelleet ympäri kaupunkia ottaakseen kuvia erilaisista Kätyreistä. On sanomattakin selvää, että roskaaminen on vähentynyt nerokkaan tempauksen ansiosta.