Huono hiuspäivä? Niin oli myös Lewis Hamiltonilla

Viihdeuutiset · Annika Kela

Formulatähti Lewis Hamilton on päättänyt kokeilla uutta hiustyyliä. Parturissa asioineen miehen hiukset oli nimittäin värjätty vaaleiksi. Sen sijaan, että Lewis olisi esitellyt faneilleen uutta tyyliään, vaikutti hän piilottelevan sitä.

Daily Mail -lehden mukaan hattujen alle piiloutuminen viittaisi siihen, ettei Lewis ollut tyytyväinen lopputulokseen. Kokeilu oli selvästikin alkanut kaduttaa formulatähteä.

Hamiltonista otetut kuvat ovat saaneet tähden fanit hämilleen. Monet ovat olleet sitä mieltä, että vaaleat hiukset olivat virhe. Toivottavasti hiusten raju vaalennus ei ole vaurioittanut miehen hiuksia. Luonnollisen tummat hiukset sopivat fanien mielestä Lewisille parhaiten ja häntä onkin jo kehoitettu palaamaan takaisin tummiin hiuksiin.

Different. #ItalianGP #TeamLH

Kuva, jonka Lewis Hamilton (@lewishamilton) julkaisi