Paris Hilton hukkasi 350 000 dollarin sormuksen – rehellinen palomies pelasti tilanteen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Viime viikolla Puolassa vieraillut DJ-tähti Paris Hilton hätääntyi huomatessaan, että hän oli hukannut matkallaan 315.000 euron arvoisen sormuksensa. Hilton oli varma, ettei hän tulisi enää koskaan näkemään kallisarvoista sormustaan. Toisin kuitenkin kävi.

TMZ-viihdesivuston mukaan lentokentällä työskentelevä pelastustyöntekijä löysi ökysormuksen lentokenttätaksista. Palomies ilmoitti löydöksestään viranomaisille ja sormus toimitettiin Paris Hiltonille.

DJ-tähti aikoo palkita sormuksen löytäjän avokätisesti. Lentokentän yhteyshenkilön mukaan palomiehen henkilöllisyys on kerrottu Hiltonille ja hän aikoo olla mieheen yhteydessä. Vaikka kaunotarella olikin vakuutus kallisarvoisen sormuksen varkauden tai katoamisen varalle, oli sen löytyminen valtava helpotus.