J.K. Rowling paljasti minne Harry Potterin poika päätyi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Harry Potter -kirjasarjan viimeinen osa, Harry Potter ja kuoleman varjellukset, julkaistiin vuonna 2007. Sarjan suosio ei kuitenkaan ole hiipunut, ja sen maailmaan tullaan palaaman valkokankaalla jälleen ensi vuonna Fantastic Beasts and Where to Find Them -nimisen spin off -elokuvan muodossa.

Nyt kirjailija J.K. Rowling on tarjonnut Harry Potter -faneille uutisia hahmojensa myöhemmistä vaiheista. Potter-maailmassa Tylypahkan kouluvuosi alkaa 1. syyskuuta. Kirjailija paljasti, mihin Tylypahkan tuvista koulunsa tänä vuonna aloittanut Harryn poika, James Severus Potter, päätyi.

– Olen juuri kuullut että James S. Potter valittiin (ei-kenenkään yllätykseksi) Rohkelikkoon. Teddy Lupin (Puuskupuhin johtajapoika) on pettynyt, J.K. Rowling kertoi Twitter-viestissään.

Tulevan Fantastic Beasts and Where to Find Them -elokuvan lisäksi Tylypahkan maailmaan tullaan palaamaan myös suunnitteilla olevan näytelmän muodossa. Harry Potter and the Cursed Child -näytelmän kirjoittajana toimii Jack Thorne, ja se saa ensi-iltansa Lontoon West Endissä kesällä 2016.