Mies rekisteröi Kanyen presidenttidomainin jo huhtikuussa – tekee isot rahat?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Räppäri Kanye West kohahdutti sunnuntaina MTV Video Music Awards -gaalassa kertomalla tulevaisuudensuunniteomistaan. Mies nimittäin paljasti kiitospuheessa aikovansa asettua ehdokkaaksi Yhdysvaltojen presidentinvaaleissa vuonna 2020.

Toistaiseksi on epäselvää, kuinka tosissaan Kanye West oli kommenttinsa kanssa. Tramal Ferguson -niminen mies kuitenkin saattaa lyödä kommentin myötä rahoiksi. Hän nimittäin rekisteröi huhtikuussa KanyeForPresident.com -verkkotunnuksen.

Tramal on saanut Kanyen kiitospuheen myötä runsain määrin tarjouksia verkkotunnuksesta. Tähän mennessä suurin hänelle tarjottu summa on ollut 80.000 dollaria. 24-vuotias aikoo kuitenkin odotella, että Kanye itse ottaa häneen yhteyttä asian tiimoilta.

TMZ-sivuston mukaan Tramal Ferguson ei suunnittele luopuvansa verkkotunnuksesta aivan pientä summaa vastaan. Mies kertoo rekisteröineensä huhtikuussa myös joukon muita verkkotunnuksia, kuten Family Guy -animaatiosarjaan viittaavan PeterGriffinForPresident.com, eli PeterGriffinPresidentiksi.com -osoitteen.