Rasistinen saippua-annostelija? Video todisteena

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eräs mies väittää löytäneensä yleisestä vessasta saippua-annostelijan, joka syrjii häntä ihonvärin perusteella. Rasistinen saippua-annostelija kuulostaa täysin keksityltä jutulta, minkä vuoksi mies ottikin todisteekseen videopätkän tilanteestaan vessassa.

Teej Meister on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa hän on pesemässä käsiään. Hän on ottamassa annostelijasta saippuaa, mutta laittaessaan kätensä hanan alle liikkeentunnistin ei annakaan hänelle annosta. Tarina on kuitenkin täysin toinen hänen ystävänsä kohdalla.

Mies pyytää ystäväänsä Larrya kokeilemaan hanaa, jolloin se toimii antaen kaverille yhden painalluksen verran saippuaa. Videon kuvannut kokeilee hanaa vielä uudelleen, mutta mitään ei tapahdu toisellakaan kerralla. Larryn kokeillessa hanaa vaaleaihoisella kädellään hän saa jälleen painalluksen saippuaa.

Saippuan annostelijaa kokeilevat miehet saattavat asettaa kätensä juuri sen verran eri kohtaan, että hana ei tunnista liikettä. Joka tapauksessa ystävyksillä näyttäisi olevan hauskaa leikkiessään ajatuksella rasistisesta annostelijasta.