Teini halusi selfie-kuvaan aseen kanssa – traaginen seuraus

Ohhoh! · Annika Kela

Nuori teksasilaismies on menettänyt henkensä yrittäessään onnistua valokuvassa aseen kanssa. 19-vuotias Deleon Alonso Smith menehtyi, kun hänen päänsä vieressä ollut ase laukesi vahingossa. Tapahtumahetkellä nuorukainen oli keskittynyt puhelimellaan kuvaamiseen.

Guardian-lehden mukaan viranomaiset ovat vahvistaneet, että kyseessä oli puhdas vahinko. Deleonin serkku kertoi poliiseille, ettei ase kuulunut virallisesti miehelle, sillä hän oli löytänyt sen kadulta aiemmin tällä viikolla.

Poliisit vahvistivat, että onnettomuushetkellä Deleon oli yrittänyt ottaa itsestään selfieitä. Miehen puhelimessa oli useita kuvia, joissa hän poseerasi aseen kanssa. Miehen huolimattomuudella oli ollut karmaisevat seuraukset. Tapaus on järkyttänyt ihmisiä ympäri maailmaa, sillä jälleen kerran on sattunut onnettomuus, jossa valokuvaaminen on mennyt turvallisuuden edelle.