Koira otti yhteen Kätyri-hahmon kanssa – huonostihan siinä kävi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirien leikit äityvät välillä niin rajuiksi, että itse riidanhaastajatkin saavat välillä nenilleen. Tällä kerralla Arne-niminen pikkukoira joutui kokemaan ehkä hieman yllättävän tappion oteltuaan puhalletun Kätyri-Kevinin kanssa.

Arne Doodle on julkaissut hauskan videon YouTube-kanavallaan, jossa Arne-koira hämmästelee puhallettua Kätyri-Kevin -ilmapalloa. Kevinin nyrpeä ilme ei tainnut miellyttää koiraa, sillä Arne alkoi välittömästi isottelemaan pallolle ja tonimään sitä tassullaan.

Arne on selvästi ärsyyntynyt Kätyri-Kevinin passiivisuudesta ja päättää nokittaa sen oikein kunnolla. Arne saa muutaman hyvän osuman Kätyri-Keviniin, kunnes ilmapallo iskeekin salakavalasti takaisin. Ennen kuin Arne huomaakaan, ilmapallo on jo lyönyt koiran maahan.