Katy Perry ajeli Segwaylla – oli käydä huonosti!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Monien maailmantähtien tavoin myös poptähti Katy Perry nähtiin Nevadan Black Rock -aavikolla juhlimassa Burning Man -festivaaleilla. Juhlahumun keskellä Perry oli päättänyt testata Segwaylla ajamista. Katy on julkaissut Instagramissa videon kokeilustaan.

30-vuotiaan poptähden harjoitteleminen ei mennyt ihan putkeen, sillä hän oli jäädä Segwayn alle. Katy horjahti pois menopelin päältä kesken ajon ja Segway oli vähällä ajaa poptähden jalan yli.

Daily Mail -lehden mukaan Perry menetti lopulta kokonaan menopelin hallinnan. Poppari putosi kyydistä ja Segway huristeli karkuun. Video päättyi siihen, kun Katy kipitti ripein askelin Segwayn perään. Lopulta menopeli onneksi pysähtyi. Segwaylla ajeleminen ei selvästikään ollut niin helppoa kuin poptähti oli kuvitellut.

??obvious first time burner alert??

Video, jonka KATY PERRY (@katyperry) julkaisi