Murtovarkaan kardinaalivirhe: Soitti taskupuhelun poliisille

Viihdeuutiset · Annika Kela

New Jerseyn viranomaiset ovat pidättäneet Scott Robert Esserin murtovarkaudesta. Rikollisen löytäminen ei ollut vaikeaa, sillä mies oli ilmoittanut murtokeikasta poliiseille etukäteen hätänumeroon ohjautuneella taskupuhelulla.

New York Magazine -lehden mukaan rikos tapahtui heinäkuussa. Hätänumeroon soitettussa taskupuhelussa Scott Robert Esser suunnitteli rikoskumppaninsa kanssa suurta murtokeikkaa. Poliisit päättivät seurata tilannetta ja pian samana päivänä, he saivat ilmoituksen, että newjerseyläiseen asuntoon oli murtauduttu.

Asunnosta oli viety elektroniikkaa ja koruja. Poliisit tiesivät, että kyseessä oli Scott Robert Esser, sillä murto oli toteutettu miehen suunnitelemalla tavalla. Taskupuhelun ansiosta rikollinen on saatu kaltereiden taakse ja ryöstösaalis on palautettu oikeille omistajille.