Skypen perustaja huippuseminaarissa Tampereella

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereen Plevnassa pohditaan 10. syyskuuta myynnin digitalisoitumisen mahdollisuuksia Myynti+DIGI -seminaarissa, johon saapuu myös eräs mielenkiintoisimmista digitaalisen maailman tähdistä. Pääpuhujaksi päivän mittaiseen seminaariin saapuu nimittäin Skypen perustaja Jonas Kjellberg.

– Jonas tuo seminaariin parasta tuotemyynnin ja digitaalisuuden yhdistämisen osaamista. Jonas oli myös selkeä valinta seminaariin, koska hän vainusi digitalisoitumisen noin 10 vuotta muita ennen, projektipäällikkö Maria Lahtinen kertoo.

Seminaariin osallistuvat myös kotimaiset digitalisoitumisen osaajat. Expert AS -konsernin verkkoliiketoiminnan johtaja ja Marimekon hallituksen jäsen Mikki Inkeroinen haastaa vanhentuneet asenteet ja verkkokaupan harhakäsitykset. Aalto-yliopiston myynnin johtamisen professori Petri Parvinen johdattelee myynnin tuottavuuden lähteille. Myynnin ja johdon sparrauksen konsultti Christoffer Nordberg kertoo miten synnytettiin toimialansa menestynein brändi Delete.

Myynti+DIGI-seminaarin järjestää voittoa tavoittelematon Tammerkosken Nuorkauppakamari ry, jonka tavoite on vaikuttaa yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.