Heidi herutteli netissä – rohkea belfie Instagramiin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Huippumalli Heidi Klum on julkaissut Instagramissa kuvan, joka on saanut fanit villiintymään. Rohkeassa kuvassa kaunotar esittelee takamustaan, jota läimitään puisella lastalla. Kuvalla Klum antaa ymmärtää, että häntä piiskataan tuhmana olemisesta.

Daily Mail -lehden mukaan kuva 42-vuotiaan kaunottaren takamuksesta on yksi kaunottaren kesyimmistä kuvista. Heidi ei ujostele alastomuutta ja hän onkin kertonut, että hän on itsevarmimmillaan silloin, kun hänellä ei ole vaatteita päällä.

Bikinikuvaukset ovat Klumin mieleen, sillä hän ei pelkää kauniin vartalonsa paljastelemista. Heidi kertoi, että hänelle alastomuus on luonnollinen asia ja hän luonnehtii itseään luonnonlapseksi, joka viihtyy ilkosillaan. On varmaa, että huippumallin fanit ovat olleet innoissaan kaunottaren julkaisemista kuvista.

Ouch ?

Kuva, jonka Heidi Klum (@heidiklum) julkaisi