Kuningatar Elisabetia juhlitaan – puolialastomana teoksessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kuningatar Elisabet on Englannissa pisimmän ajan hallinnut kruunupää, ja hänen hallintokautensa tulee täyttämään 9. syyskuuta 63 vuotta. Tätä juhlistaakseen lontoolainen taiteilija Pegasus teki kuningattaresta hieman roisin maalauksen erään baarin ulko-oveen.

Pegasus juhlisti kuningatar Elisabetin pitkää hallintokautta maalaamalla naisesta puolialastoman kuvan Lontoon Angelissa sijaitsevan Winchester Bar -nimisen pubin oveen. Pegasus perusteli puolialastoman kuvan maalaamista Mashable-sivustolle sillä, että hänen mielestään kuningatar oli nuorena todella hyvännäköinen nainen.

Pegasus suunnitteli kuvaa kahden viikon ajan, minkä jälkeen mies piirsi kuningattaren kuvaa kaksi päivää, leikkasi päivän ja maalasi kolme tuntia. Taiteilija halusi juhlia kuningattaren kauneutta ja ikuistaa hänet sellaisella tavalla, jolla häntä ei ole koskaan aikaisemmin maalattu. Mies on saanut provosoivasta kuvasta todella paljon hyvää palautetta eikä ihme, sillä kuva on yksinkertaisuudessaan upea.

Many thanks to Liam Macca for sending me this Hilarious photo! 󾓑󾍘🏻

Posted by Pegasus Street Artist on Wednesday, September 2, 2015