Laiska koira jäi robotti-imurin tielle – imuri teki kompromissin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Siivouspäivät voivat tuntua välillä todella raskailta ja imuriin tarttuminen vastenmieliseltä. Onneksi ihmisten avuksi on kuitenkin keksitty robotti-imureita, joista monien perheiden lemmikkikissatkin nauttivat.

Erään perheen koiraa imuri ei olisi kuitenkaan vähempää voinut kiinnostaa. YouTube-videolla nähdään hauska tapaus, kun perheen koira on päättänyt olla vaivaantumatta sitä kohti ajavasta imurista. Roomba-niminen robotti-imuri lähestyy koiraa ja lopulta törmää siihen. Koira makaa lattialla todella laiskana eikä se tee elettäkään väistääkseen imuria.

Tilanne näyttää huvittavalta imurin osuessa koiraan yhä uudelleen, mistä huolimatta koira ei jaksa siirtyä pois imuroinnin tieltä. Roomban täytyy tyytyä tällä kerralla vain kiertämään koiran ympäri ja jatkamaan urakkaansa vapaammilla apajilla.