Miljoonia koskettaneen pakolaiskuvan perhe on turvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mediassa, verkossa ja erityisesti sosiaalisissa medioissa on viime päivinä levinnyt runsaasti koskettavia valokuvia Syyriasta paenneista ihmisistä, jotka ovat riskeeranneet oman ja perheensä elämän päästäkseen sodan kauhuja pakoon Eurooppaan. Eräässä koskettavimmista kuvista nähdään isä ja kaksi lasta.

Kolmikko kuvattiin Kreikan rannikolla, kun he olivat juuri selvinneet hengissä vaarallisesta merimatkasta. Kuvassa lohduttoman näköinen isä pitää pientä tytärtään sylissä ja halaa samalla poikaansa.

Nyt kreikkalainen EU-kriittinen OXI-järjestö on vahvistanut, että kuvan kolmikko sekä saman perheen äiti ja kaksi muuta veljestä ovat kaikki päässeet turvaan Berliiniin, jossa he ryhtyvät rakentamaan perheelle uutta tulevaisuutta. Kuva onnellisesta pelastuneesta perheestä on tuonut helpotusta monille.

The photo of the weeping father clutching onto his children, as they survived the deadly crossing and arrived on the…

Posted by Europe says OXI on 7. syyskuuta 2015