Oopperalaulaja hengitti heliumia – sitten alkoi laulaminen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Oklahomalainen opiskelija on julkaissut Youtubessa hauskan videon omaperäisistä laulutaidoistaan. Tulsan yliopistossa opiskeleva Christina Elizabeth oli päättänyt viihdyttää ystäviään heliumilla tehostetulla oopperalla.

Riemastuttavalla videolla Elizabeth lauloi erityisversion Deh Vieni Non Tardar -kappaleesta. Nuoren naisen lauluesitys kuulosti siltä kuin Disneyn Tiku tai Taku -orava olisi päässyt ääneen. Kimeistä äännähdyksistä huolimatta Christinalla oli valloittava ääni.

Daily Mail -lehden mukaan teatterimusiikkia opiskellut Christina on upean äänensä ansiosta luonut uraa jo opiskeluaikanaan. Esiintymisintoisen nuoren naisen tulevaisuus näyttää valoisalta ja hänen ääntään tullaan todennäköisesti kuulemaan suurillakin esiintymislavoilla.