Vandaali tuhosi räppärin ökyautoja – etsii syyllistä nettikuvalla

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalainen räppäri The Game on julkaissut Instagramissa videokuvaa vandaalista, joka rikkoi pihalle parkeerattujen autojen ikkunoita kivillä. Räppäri on vedonnut faneihinsa ja toivoo, että videolla esiintynyt mies löydetään.

Metro-lehden mukaan räppärin omistamien ökyautojen joukossa on muun muassa Porsche ja Lamborghini. The Game toivoo, että hänen julkaisemansa video tavoittaa mahdollisimman monet ihmiset sosiaalisessa mediassa, sillä hän toivoo, että rikollinen saadaan vastuuseen teoistaan.

Kallisarvoiset luksusautot joutuivat ilkivallan kohteiksi räppärin ollessa poissa kotoa. Parkkipaikkaa kuvannut valvontakamera on onnistunu taltioimaan tekijän videolle. Räppärin julkaisema video on saanut paljon huomiota mediassa ja on hyvin mahdollista, että videolla nähty mies saadaan vielä kiinni teoistaan.