10 tyhmintä rikollista listattiin – uskotko silmiäsi?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni rikollinen ei ajattele tekoaan loppuun saakka ja tekee rikoshetkellä tai heti sen jälkeen tyhmiä virheitä, joiden vuoksi poliisit löytävät heidän jäljilleen nopeasti. Alltime10s-kanava julkaisi hauskan Youtube-videon, jossa listataan kymmenen mahdollisesti tyhmintä tapaa jäädä kiinni.

Rikolliset tekevät monesti jälkeenpäin virheitä, jotka saavat heidät jäämään kiinni. Yksi videon listaamista virheistä kertoo tapauksesta, jossa pankin ryöstänyt henkilö kertoi tekemästään rikoksesta omalla Facebook-sivustollaan.

Sen jälkeen varas vielä muutti profiilikuvansakin valvontakameran tallentamaksi kuvaksi, jonka avulla poliisi etsi häntä. Nämä virheet tehdessään varkaan on täytynyt todella tahtoa kiinni jäämistä.

Yksi huvittava virhe on naamion piirtäminen tai maalaaminen kasvoihin. Eräs varaskaksikko oli piirtänyt mustalla permanenttitussilla kasvoihinsa naamarit. Tuntomerkkien perusteella miehet jäivät rikoksen jälkeen nopeasti kiinni, sillä he eivät olleet pystyneet hankaamaan naamareita kasvoistaan pois.