Paloma Faith seksikkäänä alusvaatemallina – uusi ura on tässä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-glamouria ihannoivasta ja paikoitellen yliampuvasta pukeutumisestaan tunnettu brittiläinen laulajatar Paloma Faith peruutti muutama vuosi sitten Pori Jazz -keikkansa, ja pahoitteli tämän jälkeen Staralle joutuneensa järjestäjien tekemän mokan uhriksi. Nyt hän on laajentanut toimenkuvaansa.

Paloma on nyt kiinnitetty kohukampanjoistaan ja rohkeista mallikuvistaan tunnetun Agent Provocateurin malliksi, ja sopimuksen myötä hänet nähdään nyt ensimmäisissä mallikuvissaan. Famous Knickers Forever AW 2015 -malliston mainoskuvissa Faith poseeraa seksikkäänä alusvaatteisillaan.

34-vuotias Paloma Faith on julkaissut muun muassa albumit Do You Want the Truth or Something Beautiful? ja Fall to Grace. Tähti on luonut itselleen uraa myös näyttelijättärenä. Hänet muistetaan esimerkiksi elokuvista The Imaginarium of Doctor Parnassus, Dread ja A Nice Touch.

Splash, Agent Provocateur
Splash, Agent Provocateur
Splash, Agent Provocateur
Splash, Agent Provocateur
Splash, Agent Provocateur
Splash, Agent Provocateur