Pikkupoika yritti olla sankari – putosi kaivoon koiransa perässä

Ohhoh! · Annika Kela

Lincolnin pelastuslaitos oli saanut ilmoituksen kaivoon pudonneesta pojasta ja koirasta Missisippissä. Monta tuntia kestäneessä pelastusoperaatiossa palomiehille selvisi, että neljävuotias poika oli päätynyt kaivoon yrittäessään toimia sankarillisesti.

The Clarion-Ledger-sivuston mukaan perheen koira oli kadonnut lähes viikko sitten. Hännänheiluttaja oli pudonnut kodin lähettyvillä sijaitsevaan kaivoon. Kun poika oli kuullut koiransa haukkumisen kaivossa, oli hän päättänyt pelastaa lemmikkinsä.

Pojan pelastusoperaatio oli epäonnistunut ja hän oli pudonnut kaivoon koiransa seuraksi. Palomiehet onnistuivat pelastamaan pojan sekä koiran seitsemän metriä syvän kaivon pohjalta.

Pikkupoika kertoi pelastustyöntekijöille, että hän haluaa isona palomieheksi ja siksi hän oli itse yrittänyt pelastaa koiransa. Pojan sanat olivat palomiehille sen verran hellyttävää kuultavaa, että he lupasivat viedä pojan ajelulle paloautolla. Onneksi neljävuotias pikkumies selvisi lievällä loukkaantumisella ja hän pääsi vielä saman illan aikana paloauton kyytiin.