F1-tähti Lewis Hamilton pokasi teinimallin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähti ja malli Kendall Jenner julkaisi taannoin Instagramissaan kuvia uudesta hiustyylistään, kun hän testasi sisartensa tavoin miten vaaleat hiukset sopivat. Menestyksekästä malliuraa tekevä kaunotar on ensimmäinen Kardashian, joka on saanut jalansijaa huippumallien maailmasta.

Kendallin ja F1-tähti Lewis Hamiltonin suhteesta on huhuttu viime keväästä saakka, ja eilen suhdehuhut vahvistuivat entisestään. Hamilton ja Jenner kuvattiin nimittäin shoppailemassa yhdessä New Yorkin Sohossa. Äskettäin he osallistuivat yhdessä tuplatreffeille Gigi Hadidin ja Joe Jonasin kanssa.

Aiemmin Lewis Hamilton seurusteli pitkään Pussycat Dolls -yhtyeen keulahahmo Nicole Scherzingerin kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash