Katy Perryn kädenjäljet sementtiin – kaula-aukko varasti huomion

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Katy Perry osallistui tällä viikolla Jeremy Scott: The People’s Designer -dokumenttielokuvan kutsuvierasensi-iltaan. Paikalla oli myös muun muassa elokuvan päähenkilö, muotisuunnittelija Jeremy Scott.

Laulaja kuitenkin varasti olemuksellaan selkeästi ainakin median huomion. Katy Perry osallistui tilaisuuteen varsin laajalla kaula-aukolla varustetussa mustassa mekossa. Tähti kumartui ikuistamaan kädenjälkiään sementtiin Los Angelesin TCL Chinese Theatren edessä, tarjoten silmänruokaa paikallaolijoille.

Katy Perry päätyi taannoin uutisiin myös hieman toisenlaisissa merkeissä. Laulaja jakoi Instagramissa lyhyen videon, jossa hän kokeili Segwaylla ajelua Burning Man -festivaaleilla. Ajelu päättyi siihen, että Katy putosi menopelin kyydistä.

Splash
Splash
Splash
Splash