Koiranpentu söi 26 golfpalloa – voitti erikoisen kilpailun

Viihdeuutiset · Annika Kela

Vuoden ikäinen dobermanni Zeus ajautui taannoin hengevaaralliseen tilanteeseen nielaistuaan 26 golfpalloa. Palloja rakastava koiranpentu oli empimättä hotkaissut suunsa ulottuvilla olevat pallot. Sitten se oli alkanut voimaan pahoin.

Koiranomistajat kiidättivät lemmikkinsä eläinlääkäriin, jossa Zeusin vatsasta otettiin röntgenkuvat. Eläinlääkäri totesi, että vatsa on täynnä palloja ja koiralle oli tehtävä leikkaus. Karvakuonon mahalaukusta poistettiin valtava määrä golfpalloja.

Zeusin tarinalla on kuitenkin onnellinen loppu, sillä koira selvisi leikkausesta ja toipui siitä. Daily Mail -lehden mukaan Zeusin temppu on noteerattu nyt yllättävällä tavalla. Koira on nimittäin voittanut They Ate What!? -kilpailun hurjalla röntgenkuvallaan.

Jokavuotisessa kisassa lemmikinomistajat kilpailevat lemmikeistään otetuilla röntgenkuvilla. Omituisimpia esineitä ahmineet lemmikit voittavat kisan. Viime vuoden voittaja oli lemmikkisammakko Kermit, joka oli syönyt 30 koristekiveä. Tänä vuonna voittaja on golfpalloja ahminut Zeus.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat