Perheenisä jäi työttömäksi – näytti mallia työnhakijoille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monissa maissa työttömyys on kasvava ongelma. Työ ja ammatti on monelle ihmiselle elintason turvaamisen lisäksi myös osa omaa identiteettiä, joka voidaan työttömäksi jäämisen myötä kadottaa.

Masentuminen työttömyysaikana on yleistä, mutta eräällä perheenisällä ei ollut varaa jäädä tyytymään osaansa vaan hän päätti tulevansa palkatuksi uudelleen.

Eräs perheenisä, jonka epäillään Metro-lehden mukaan olevan kotoisin Missourista, seisoi kadulla etsimässä työtä. Hän oli jäänyt työttömäksi, mutta oli päättänyt saada nopeasti uusia töitä itselleen. Mies laittoi kaikkensa peliin, otti laukullisen ansioluetteloita mukaansa ja meni kadunkulmaan seisomaan huomiota herättävän kyltin kanssa.

Miehen pitelemässä kyltissä luki, että hänen perheensä unelmat eivät käy toteen ellei hän työskentele. Isä pyytää ohikulkijoita antamaan hänelle mahdollisuuden ja ottamaan häneltä ansioluettelon matkaan. Kuva on innoittanut monia ihmisiä, jotka jäävät mielenkiinnolla odottamaan tekeekö internet tämän miehen kohdalla ihmeitä ja löytää hänelle uuden työpaikan.

View post on imgur.com