Vanki valmis lahjoittamaan hänet tuominneelle tuomarille luuytimen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Luusyöpään sairastunut tuomari sai auttavan käden yllättävältä taholta, kun hänen tuomitsemansa vanki tarjoutui lahjoittamaan tuomarille luuytimensä. Tuomari sai vangilta kirjeen, jossa vanki kertoi miksi hän haluaa pelastaa miehen hengen.

62-vuotias Charles Alston istuu tällä hetkellä Pohjois-Carolinan vankilassa 25 vuoden vankeustuomiota, jonka hän sai tehtyään aseistetun ryöstön. Alston sai kuulla, että hänet tuominneella Carl Foxilla on luusyöpä, ja päätti heti haluavansa auttaa miestä.

Alston kirjoitti tuomarille kirjeen, jossa kertoi miehen tuominneen hänet vankeuteen. Alston kokee tuomarin pelastaneen miehen hengen sillä, että laittoi hänet vankilaan, jossa hän tuli uskoon ja löysi jumalan. Fox oli todella otettu kirjeestä ja eleestä, jonka vanki oli hänen puolestaan valmis tekemään.

Fox ei saa vastaanottaa vangilta luuydintä tautiriskien vuoksi, mutta tuomari kommentoi Metro-lehden mukaan olleensa todella liikuttunut Alstonin eleestä. Alstonilla olisi tuomarin mukaan kaikki syyt olla hänelle vihainen, mutta vihan sijaan vanki tajoutuikin pelastamaan tuomarin hengen, mikä yllätti Foxin täysin.