Mystinen Oscar-voittaja sivaltelee Leonardo DiCapriota verkossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Leonardo DiCapriolle on povattu Oscar-palkintoa jo usean vuoden ajan. Monet olivat varmoja, että mies saisi vihdoinkin palkinnon roolistaan elokuvassa The Wolf of Wall Street. Patsas menikin Dallas Buyers Club -elokuvassa näytelleelle Matthew McConaugheylle.

Nyt tuntemattomana pysyttelevä, ilmeisesti Oscar-patsaan voittanut taho on harrastanut julmaa pilkantekoa internetissä Leonardo DiCaprion kustannuksella. Kaikki alkoi, kun Imgur-käyttäjä Supposedtobefunny123 jakoi photoshopatun version Wolf of Wall Streetin kuuluisasta kohtauksesta. Kuvassa Margot Robbien hahmo on korvattu Leolle pakit antavalla Oscar-patsaalla.

Pian IHasanOscar, eli MinullaonOscar, -nimimerkillä esiintyvä käyttäjä vastasi kuvaan omalla otoksellaan. Kuvassa hän pitelee Oscar-patsasta, photoshopatun Wolf of Wall Street -otoksen ollessa auki taustalla olevan tietokoneen ruudulla.

– Näin Supposedtobefunny123:n kuvan ja tein tämän. Kyllä, patsas on oikea, IHasanOscar kirjoitti.

Anonyyminä pysyttelevä käyttäjä jakoi pian uuden kuvan, jossa hän katselee DiCaprion tähdittämää Revolutionary Road -elokuvaa. Oscar-patsas on jälleen mukana kuvassa, aivan Leonardon kasvojen edessä.

– Katselin Revolutionary Roadia. Minun piti laittaa se pauselle vessassa käynnin ajaksi, kun yhtäkkiä…, kuvatekstissä lukee.

Imgur-kuvapalvelun käyttäjät yrittivät saada tuntemattomaksi jäänyttä tahoa paljastamaan nimensä. IHasanOscar kuitenkin kertoi olevansa liian ujo kertomaan, kuka hän todella on. DiCaprion kustannuksella pilailleen tahon henkilöllisyys jäi siis ainakin tältä erää vielä mysteeriksi.

It's real. Stop asking me who I am please. I'm shy.

Yes, it&#039;s real. Original post: <a rel="nofollow" target="_blank" href="http://imgur.com/gallery/JPIjLM0">http://imgur.com/gallery/JPIjLM0</a>

View post on imgur.com