Kulttisarjakuva viimein televisioon – Seth Rogen taustalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koomikkko Seth Rogen tunnetaan parhaiten rooleistaan komediaelokuvissa, kuten Paksuna, Superbad ja Naapurit. Nyt mies on kuitenkin tuomassa tuottajan roolissa kulttisuosion saavuttaneen Preacher-sarjakuvan televisioruutuihin.

Preacher-sarja tulee saamaan The Hollywood Reporter -sivuston mukaan ensietyksensä AMC-kanavalla vuonna 2016. DC Comicsin julkaisemassa sarjakuvassa seurataan pienen teksasilaiskylän Jesse Custer -nimistä saarnaajaa, joka saa käyttöönsä yliluonnollisia voimia. Tarina on täynnä epäkorrektia mustaa huumoria, erikoisia hahmoja ja yllättäviä juonenkäänteitä.

Seth Rogenin ohella Preacherin tuotannosta vastaa usein miehen kanssa yhteistyötä tehnyt koomikko Evan Goldberg. Kaksikko tulee myös käsikirjoittamaan ja ohjaamaan ensimmäisen tuotantokauden jaksot. Sarjan päärooleissa nähdään Dominic Cooper, Ruth Negga, Joe Gilgun ja W. Earl Brown.

Preacher-sarjan ensimmäinen tuotantokausi tulee koostumaan kymmenestä jaksosta. AMC-kanava on tullut tunnetuksi lukuisista menestyssarjoista, kuten niin ikään sarjakuvaan perustuva The Walking Dead ja Breaking Bad.