Vanhemmat toistivat tyttärensä huvittavat selfiet – nolouden huippu?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalinen media on tuonut syntyessään monia uusia tapoja nuorille. Ihmiset ovat alkaneet ottamaan enemmän kuvia itsestään ja syömisistään, minkä lisäksi myös kaverikuvat ja oman päivän tapahtumien jakaminen eri alustoilla on lisääntynyt.

Vanhempien saattaa välillä olla hankalaa pysyä mukana uusimmissa kuvaustrendeissä. Välillä nuoret ottavat kuvia törrötellen huuliaan, välillä hämmästynyt ilme on muodissa ja nykyään myös kielen näyttäminen on kuvissa sopivaa. Eräät vanhemmat ihmettelivät oman tyttärensä valokuvia niin paljon, että he päättivät toisintaa ne.

Emily Musson julkaisi itsestään ja poikaystävästään useita kuvia Twitterissä. Vanhempien mielestä kuvat olivat olleet niin älyttömiä, että he halusivat toisintaa ne ja kysyä tyttäreltään, miltä kuvat näyttäisivät heidän ottamina. Tytär kommentoi uskovansa, että hänen vanhempansa täytyvät olla huumeiden vaikutuksen alaisena.