Harry Potter -teemainen baari avattiin Kanadassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tähän mennessä Harry Potter -tunnelmiin on ollut mahdollista virittäytyä Floridassa, Hollywoodissa ja Japanin Osakassa sijaitsevien Universal Parks & Resorts -teemapuistojen The Wizarding World of Harry Potter -osioissa.

Nyt Kanadassa on avattu Harry Potter -aiheinen paikka, joka saattaa kiinnostaa sarjan varttuneempia faneja. Torontossa sijaitseva The Lockhart on Harry Potter -teemainen baari. Juottolan sisustus on täynnä viittauksia suosittuun fantasiakirjasarjaan, ja monet baarissa tarjoiltavien juomien nimistä ovat varmasti Potter-faneille tuttuja.

Harry Potter -teemasta huolimatta ravintolaan tervetulleita ovat niin jästit kuin velhotkin. Baarin toisen omistajan, Paris Xerxin mukaan viittaukset ovat melko hienovaraisia ja paikassa tulevat viihtymään myös ne asiakkaat, joille Potter-kirjojen ja elokuvien maailma ei ole tuttu.

– Tulet pitämään paikkaamme coolina baarina, vaikka et tietäisi mitään Harry Potterissa. Astut sisään ja nähdessäsi hirven pään seinällä ajattelet ”vau, pidän tuosta”, kun taas Potter-fani saattaisi sanoa ”tuo on Suojelius”, Paris kuvailee Now Toronto -lehdelle.

Alkoholijuomien lisäksi The Lochartissa tarjoillan purtavaa kuten tapaksia ja voileipiä. Baarin pitäjillä on suunnitelmissa järjestää paikan päällä myös teemaan liittyviä Halloween-bileitä ja tietovisoja.