Kengurua ammuttiin nuolella päähän – selvisi hengissä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Melbournen kaupungin kupeesta on tehty karmiva löytö. Ashbournen asukkaat löysivät matalasta heinikosta vakavasti loukkaantuneen kengurun. Eläin oli henkihieverissä, sillä sitä oli ammuttu nuolella päähän.

Daily Mail -lehden mukaan kengurusta ilmoitettiin pelastuslaitokselle ja eläin kiidätettiin hoidettavaksi Lort Smith Animal Hospital -sairaalaan. Vastoin odotuksia kenguru selvisi leikkauksesta hengissä.

Paikallisten mukaan kenguru oli tuttu näky asuinalueilla ja se tunnettiin nimellä Spot. Viranomaisten mukaan kenguru oli sinnitellyt loukkaantuneena luonnossa yhdeksän päivää. Tieto perustui siihen, että viranomaiset olivat saaneet muutamaa päivää aiemmin ilmoituksia kengurua koskevista havainnoista. Kenguru oli piiloutunut, eikä sitä saatu aiemmin hoitoon.

Paikalliset kertoivat poliisille, että alueella liikkui viikko sitten joukko nuoria, joilla oli mukanaan varsijousia. Viranomaisten mukaan on harmittavan yleistä, että etenkin teinit käyvät metsissä ammuskelemassa villieläimiä aikansa kuluksi. Spotin kohtalo on järkyttänyt ihmisiä ympäri maailmaa. Viranomaiset ovat käynnistäneet etsintäoperaation syyllisten löytämiseksi.