Täydellinen nainen sekoili kaupassa – yritti ostaa lääkkeitä tiskin alta

Viihdeuutiset · Annika Kela

O.C:n täydelliset naiset -realitysarjan tähti Kim Richards on ajautunut ongelmiin lääkeriippuvuutensa takia. Sekavasti käyttäytynyt nainen oli nimittäin yrittänyt ostaa Xanax-lääkettä apteekeista ja kaupoista ilman reseptiä.

TMZ-viihdesivuston mukaan Richards oli kierrellyt apteekkeja Sherman Oaksissa kysellen myyjiltä, mistä hän saisi Xanax-lääkettä. Kim kertoi myyjille, että hän oli kuullut ystäviltään, että apteekista sai ostettua Xanax-lääkettä ilman reseptiä.

Yrityksistä huolimatta Kim joutui poistumaan apteekista tyhjin käsin. Apteekkarien mukaan Kim on vieraillut samoissa kaupoissa ja liikkeissä jo kolmesti saman viikon aikana kyselemässä lääkkeitä.

Lääkevieroituksesa ollut Kim vaikutti myyjien mukaan epätoivoiselta. Richards väitti apteekkareille, että hän tarvitsi lääkettä loukkaantuneen jalkansa hoitamiseen. Väite oli myyjistä erikoinen, sillä Xanax on tunnetusti lääke masennukseen, ahdistukseen ja paniikkihäiriöön.