Luokkakokous-elokuva myi platinaa viikossa: ”DVD ei ole kuollut!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jättisuositun Luokkakokous-elokuvan DVD on ylittänyt platinalevyrajan, eli 60.000 kappaleen myynnin. DVD julkaistiin 9. syyskuuta ja platinaraja ylittyi kuudessa päivässä. Taneli Mustosen ohjaama Luokkakokous on saanut eiliseen mennessä 505.068 katsojaa teattereissa.

Elokuva on toiseksi katsotuin kotimainen elokuva viimeisen 25 vuoden aikana ensi-iltansa saaneista elokuvista Suomessa. Sen päärooleissa näyttelevät Aku Hirviniemi, Sami Hedberg sekä Jaajo Linnonmaa.

– DVD ei ole kuollut! Olen erittäin iloinen, että vielä tänäkin päivänä fyysinen dvd tuntuu kiinnostavan yleisöä, tuottaja Jesse Fryckman iloitsee.

Luokkakokous ylitti ensimmäisenä kotimaisena elokuvana 100.000 katsojan rajan avausviikonloppuna, jolloin se sai ensimmäisen viiden päivän aikana 121.664 katsojaa. Katsojamäärä on suomalaisen elokuvahistorian kaikkien aikojen paras kotimaisen elokuvan avaustulos. Luokkakokous on Suomen tämän vuoden katsotuin elokuva.